Tanssija
fi | en | sv

SampoFolkJam tutuksi -koulutus 23.2.2018 OULU

 

SampoFolkJam® tutuksi -koulutus
Pelit vievät tanssin imuun

 

SampoFolkJam® on epeli tanssipelipaketti kaikenikäisille. Upea kirja ja CD-levy julkaistiin kesäkuussa 2014. Kirjaan liittyvät neljän oppitunnin mittaiset tutustumiskoulutukset ovat taas tarjolla.

 

SampoFolkJam® Epelit tanssipelit -kirja sisältää 40 tanssipeliä, jotka johdattelevat hauskasti leikin ja seurapelien varjolla pelaajat tanssin äärelle. Pelit on jaoteltu seitsemään ryhmään sisältöpainotuksen mukaan. Tanssiharjoittelun keskeiset osa-alueet ovat löytäneet SampoFolkJamin® myötä uuden muodon: pelit harjoittavat muun muassa tarkkaavaisuutta ja reagointikykyä, tilan hahmottamista, koordinaatiota, musikaalisuutta ja luovuutta.

 

Koulutus on suunnattu pelin johtajille eli ohjaajille, opettajille ja erilaisten ryhmien vetäjille. Koulutuksessa tutustumme tanssipeliajatukseen ja pelaamme pelejä jokaisesta kirjassa esitellystä tanssipelikategoriasta. Lisäksi kokeilemme käytännönläheisesti tanssipelien opetusstrategiaa, sekä käymme läpi esimerkkejä kokonaisen tanssipelisession rakenteesta.

 

23.2.2018 Oulussa
Oamkin tanssisaleissa, Kotkantie 1, 90250 Oulu
Perjantaina 23.2.2018 klo 17.00-20.00
Kouluttajana Hanna Poikela


Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 90 € (jäsenille 80 €) sisältäen:
Kurssin (4 oppituntia)
SampoFolkJam-Epelit tanssipelit paketin (kirja + cd)

 

tai

 

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 45 € (jäsenille 40 €) sisältäen:
Kurssin (4 oppituntia)

 

Ilmoittaudu koulutukseen 9.2.2018 mennessä tästä linkistä.

 

Lisätietoja: www.folkjam.fi

 

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssin hyväksytysti suorittaminen edellyttää kaikille tunneille osallistumista. Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautujia on vähintään 8. FolkJam® on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikössä